Piimajahutus ja säilitamine

Piima jahutamine ja hoiustamine tankjahutis

Kiire ja tõhus piimajahutus on tähtis piima kvaliteedi säilimiseks. Piima temperatuur udarast väljudes on umbes 35 °C ning värske piima soojus tuleb kiiresti eemaldata. Piima vastupidavus bakterikasvule säilib vahetult pärast väljalüpsmist, kuid mikroobide kasvu aitab vältida või minimeerida vaid piima kiire jahutamine temperatuurini 4–6 °C.

DeLaval mõistab hästi piima efektiivse jahutamise tähtsust piimatootmisel ning pakub kõige rikkalikumat valikut tehnilisi farmi piimajahutusseadmeid maailmas.

Lugege täiendavat infot piima jahutamis- ja säilitussüsteemide ning toodete  kohta vasakul oleva navigatsiooniveeru kaudu.

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.